Retsept: Tooršokolaad

Dec 20, 2015 Igor Burdin

12. detsembril tegime Laupäev perega saates tooršokolaadi. Kõik kes said selle tegemiseks inspiratsiooni, jagame ka retsepti.

Tooršokolaad:
Peamised koostisained: 125g (2,5 dl) kakaovõid, 5 spl kakaod, 2 spl maca pulbrit, 2 spl mett, soovi korral 3 tilka eeterlikku piparmündiõli, noaotsaga kvaliteetsoola.
Sulata veevannis kakaovõi, sega kuivained kakaovõis ja lisa endale sobivad lisandid – 2-3 peotäit kaerahelbeid, erinevaid seemneid ja hakitud pähkleid, Chia seemneid, kuivatatud marju ja/või puuvilju. Jaota mass kõvale alusele toidukile vahele. Patsuta ühtlaseks ja hoia külmkapis 30min.
Lõika šokolaadist sobivad tükid ja NAUDI!

No comments